top of page
  • Writer's pictureJenny o'dell

"Pedalem Junts cap a l'Avantguarda: Aula-Taller d'Autoreparació de Bicicletes"



Salut, aventurers de les dues rodes i amants de la mobilitat sostenible! Estem aquí amb una gran notícia que farà que els vostres cors ciclistes bategin d'emoció. Ara, més que mai, us convidem a unir-vos a nosaltres per una experiència única: l'Aula-Taller d'Autoreparació de Bicicletes, impulsada per la fantàstica Iniciativa EntreBicis.



Setembre és un mes emocionant per diversos motius. És el mes de la nostra creació com associació i coincideix amb una ocasió molt especial: la Setmana Europea de la Mobilitat com cada any. Què millor manera de celebrar-ho que ajudant-vos a prendre les regnes de la vostra bicicleta i convertir-vos en els veritables mestres de les vostres pròpies màquines?


Imagina't amb el teu somriure més gran del món mentre aprens tot sobre ella. Siguis jove, petit o gran, aquesta oportunitat està oberta per a tots vosaltres. No importa si ets un principiant o un expert, a l'Aula-Taller trobaràs un lloc on les teves habilitats ciclistes podran florir com mai abans perquè aquí del que es tracta és de poder compartir el coneixement.

I si et preocupava estar lluny de l'eix central de la nostra associació a Vilanova i la Geltrú, concretament al Garraf, no t'amoïnis! Hem decidit dur aquesta oportunitat fins a on tu estiguis, amb una trobada online que ens permetrà connectar amb altres apassionats de les bicicletes, tot i estant a quilòmetres de distància. La passió per la bicicleta no coneix fronteres geogràfiques, i aquesta trobada serà la prova que les distàncies només són números.

Imagina't compartint trucs i consells amb altres ciclistes i simpatitzants de tot arreu, treballant junts en els dubtes que tens sobre la teva bicicleta i aprenent a fer-la brillar com una joia. Serà una experiència divertida, educativa i enriquidora que no voldràs perdre't per res del món.

Així que, petits i grans, agafeu les vostres bicicletes, poseu-les ben a prop i prepareu-vos per un viatge emocionant cap a l'autoreparació de bicicletes. És hora de posar-se a veure la teva bicicleta amb altres ulls, d'aprendre, de riure i de connectar amb altres apassionats de la bicicleta com mai abans.

Reserva't la data d'aquest esdeveniment "Autoreparació de Bicicletes - Online -" i estigues atent a les nostres xarxes socials per a més informació. Estem a punt d'iniciar una revolució de les dues rodes, i volem que tu fornis la primera empenta. Junts, podem fer del món un lloc més verd, més saludable i més divertit. Així que, agafa la teva bicicleta i sigues part d'aquesta història increïble.

La teva bicicleta, les teves mans, la teva aventura. Ens veiem a l'Aula-Taller d'Autoreparació de Bicicletes. Registra't i baixa't l'app!


0 views0 comments

Comments


bottom of page